Contact

Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of opmerking? Wilt u een afspraak maken of verzetten? Heeft u ernstige pijnklachten? Neem dan telefonisch contact met ons op, voor overige vragen of opmerkingen kunt u ons ook mailen.

Professioneel en persoonlijk

“Met onze warme en sfeervolle praktijk, geven wij u een huiselijk gevoel. Omdat goede tandzorg niet alleen klinisch, maar ook persoonlijk moet zijn.”

Adres

Julianasingel 7a
5802 AS Venray

Contact

E: info@tandtotaalvallen.nl (voor algemene vragen of opmerkingen)
E: administratie@tandtotaalvallen.nl (voor vragen over begrotingen en/of nota’s)
T: 0478 586 605 (voor het maken of verzetten van afspraken)

Telefonisch bereikbaar

Voor het maken van afspraken, willen wij u vragen telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.

Bij spoed: luister ons antwoordapparaat af voor informatie.

Behandelafspraken dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren of wijzigen.

Klachten

Het gehele team van Tand Totaal Vallen doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u met een glimlach de praktijk verlaat. Toch kan het voorkomen dat u vindt dat uw tandarts, mondhygiënist of assistente u verkeerd of onzorgvuldig heeft behandeld of geïnformeerd. Blijf niet kwaad weg, maar kom boos terug. Praat met ons over uw klacht, wij vinden het belangrijk om te weten waarom u ontevreden bent. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat u onduidelijk vindt, of wat u dwars zit. Samen met u zoeken wij naar een oplossing.

Mocht u er met ons niet uitkomen, dan kunt u terecht bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

Behandeltijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12:00 en van 12:45 tot 17:00.

Spoedgevallen

Heeft u buiten onze openingstijden, op feestdagen of in vakanties ernstige pijn aan uw tanden en/of kiezen? Of heeft u een trauma of nabloeding opgelopen? Dan kunt u gebruik maken van de spoeddienst in Eindhoven. U kunt ze direct bellen op telefoonnummer 040 311 19 15  of bij het afluisteren van ons antwoordapparaat een 1 toetsen, waardoor u direct naar deze praktijk wordt doorverbonden.

Route

 

Tand Totaal Vallen