Maak kennis met onze praktijk

Tand Totaal Vallen is een allround tandartsenpraktijk. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt in één van onze vier behandelkamers voor algemene tandheelkunde, daarnaast hebben wij een behandelkamer die in toekomst gebruikt gaat worden voor chirurgie. U kunt bij ons terecht voor vele facetten van de tandheelkunde, voor het hele gezin en voor elk budget.

Wij maken graag met u een eerste afspraak voor een gesprek. Het is belangrijk om te weten wat u wilt, en wat de mogelijkheden/ kosten zijn vanuit ons. Samen zorgen we ervoor dat uw gebit zo lang mogelijk mooi en gezond blijft.

Tand Totaal

“Een Toegankelijke praktijk, waar wij met Aandacht en Nauwkeurigheid Duurzame behandelingen uitvoeren. Ons Team is Ondersteunend, Toegewijd en Ambitieus en heeft Affiniteit met iedere patiënt voor een Langdurig resultaat.”

Het team

Ons behandelteam bestaat uit één praktijkmanager, drie tandartsen, twee mondhygiënisten, 1 paro-preventieassistent en zes stoelassistentes waarvan er twee tevens preventieassistente zijn.

Mw. R.H.Y. Vallen-van Tetering

Tandarts en praktijkeigenaar - BIG: 19913657302

Nederlands | Engels

Heeft affiniteit met kleine chirurgie en esthetische tandheelkunde. Ze is geaccrediteerd tot MRA-specialist sinds oktober 2015. KRT en NVTS geregistreerd.

“Zorg wordt alleen maar beter als we ons blijven ontwikkelen en met elkaar blijven praten.”

Dhr. D.F.C. van Tetering

Assetmanager

Nederlands | Engels

“Door samen te werken, goede communicatie en continu verbeteren maken we er elke dag een succes van. Iedereen, zowel patiënt als collega moet zich op zijn gemak voelen in de praktijk.”

Mw. D. Bitić-Mandić

Tandarts - BIG: 19048631502

Nederlands | Bosnisch | Servo-Kroatisch

Heeft affiniteit met zenuwbehandelingen en het vervaardigen van kronen en bruggen.
Tandarts Bitić is KRT geregistreerd.

“Tandheelkunde is een fantastisch vak. Sociaal, medisch
en creatief bezig zijn, dit spreekt mij elke dag weer aan.”

Dhr. N.A.M. Wientjens

Tandarts – BIG: 49928127702
Nederlands | Engels

Heeft affiniteit met zenuwbehandelingen en is
KRT geregistreerd.

“Heldere communicatie, goede zorg en een ontspannen sfeer. Daar sta ik voor!”

Mw. K.J.W. Hanen-van Hal

Preventieassistente - Tandartsassistente

Nederlands | Engels | Frans

U kunt mij overal in de praktijk tegenkomen: van preventieve werkzaamheden, assisteren aan de balie en assisteren bij de tandartsen. Dit maakt het werk leuk en afwisselend!

Mw. S.L.C.P. Litjens-Duijkers

Tandartsassistente

Nederlands | Engels

“Ik houd van het contact met de patiënt, door een geruststellend gesprekje probeer ik eventuele zenuwen weg te nemen.”

Mw. N.M.H. Pouwels-Fleuren

Preventieassistente - Tandartsassistente

Nederlands | Engels

Elke dag is anders. De variatie aan behandelingen, het contact met patiënten en een fijn team maakt mijn werk daarom leuk.

Mw. D.A.P.J. Vullings

Tandartsassistente

Nederlands | Engels

“Het werken bij Tand Totaal Vallen blijft uitdagend. Het altijd vooruit blijven denken en de afwisseling in het werk maken dat assistente zijn goed bij mij past.

Mw. L. Vosters

Geregistreerd-mondhygiënist - BIG: 19930334379

Nederlands | Engels

Door goed te luisteren en open te communiceren streef ik naar een vertrouwde en ontspannen sfeer waarbij wij samen zorgen  voor een optimale mondgezondheid.

Mw. F. van Boekel

Tandartsassistente

Nederlands

Ik verricht werkzaamheden aan de balie, en ik assisteer aan de stoel. Ik vind dit allebei heel leuk om te doen en werk graag samen met mijn collega’s in dit gezellige team!

Mw. M. Canga

Interieurverzorgster

Nederlands | Turks | Tsjetsjeens

“Succes begint met een schone zaak

Toppers gezocht!

Preventieassistente - Tandartsassistente - Tandarts

 

Ons hechte en talentvolle team zoekt tandzorgtoppers. Bekijk onze vacature hier. Benieuwd naar ons? Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie!

Erkend SBB leerbedrijf

Tandartsenpraktijk Tand Totaal Vallen is een erkend SBB leerbedrijf. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in de Samenwerkingsorganisatie. Leren in de praktijk is erg belangrijk. Wij bieden onze stagiaires en studenten daarom de mogelijkheid zich binnen een professionele omgeving verder te ontwikkelen en werkervaring op te doen.