Maak kennis met onze praktijk

Tand Totaal Vallen is een allround tandartsenpraktijk. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt in één van onze vier behandelkamers voor algemene tandheelkunde, daarnaast hebben wij een behandelkamer die in toekomst gebruikt gaat worden voor chirurgie. U kunt bij ons terecht voor vele facetten van de tandheelkunde, voor het hele gezin en voor elk budget.

Wij maken graag met u een eerste afspraak voor een gesprek. Het is belangrijk om te weten wat u wilt, en wat de mogelijkheden/ kosten zijn vanuit ons. Samen zorgen we ervoor dat uw gebit zo lang mogelijk mooi en gezond blijft.

Tand Totaal

“Een Toegankelijke praktijk, waar wij met Aandacht en Nauwkeurigheid Duurzame behandelingen uitvoeren. Ons Team is Ondersteunend, Toegewijd en Ambitieus en heeft Affiniteit met iedere patiënt voor een Langdurig resultaat.”

Het team

Ons behandelteam bestaat uit één praktijkmanager, vier tandartsen, twee mondhygiënisten, 1 paro-preventieassistent en zes stoelassistentes waarvan er vier tevens preventieassistente zijn en één student mondzorgkunde.

Mw. R.H.Y. Vallen-van Tetering

Tandarts en praktijkeigenaar - BIG: 19913657302

Nederlands | Engels

Heeft affiniteit met kleine chirurgie en esthetische tandheelkunde. Ze is geaccrediteerd tot MRA-specialist sinds oktober 2015. KRT en NVTS geregistreerd.

“Zorg wordt alleen maar beter als we ons blijven ontwikkelen en met elkaar blijven praten.”

Dhr. D.F.C. van Tetering

Assetmanager

Nederlands | Engels

“Door samen te werken, goede communicatie en continu verbeteren maken we er elke dag een succes van. Iedereen, zowel patiënt als collega moet zich op zijn gemak voelen in de praktijk.”

Mw. D. Bitić-Mandić

Tandarts - BIG: 19048631502

Nederlands | Bosnisch | Servo-Kroatisch

Heeft affiniteit met zenuwbehandelingen en het vervaardigen van kronen en bruggen. Ze is KRT geregistreerd.

“Tandheelkunde is een fantastisch vak. Sociaal, medisch
en creatief bezig zijn, dit spreekt mij elke dag weer aan.”

Dhr. N.A.M. Wientjens

Tandarts – BIG: 49928127702
Nederlands | Engels

Heeft affiniteit met zenuwbehandelingen.
Hij is KRT geregistreerd.

“Heldere communicatie, goede zorg en een ontspannen sfeer. Daar sta ik voor!”

Mw. I.L. Gersie

Tandarts - BIG: 29933637302

Nederlands | Engels | Duits

Heeft affiniteit met restauratieve en esthetische tandheelkunde. Ze is KRT geregistreerd. 

“Iedereen is anders en elke behandeling is anders. Door heldere communicatie en goede samenwerking, kunnen we de juiste zorg op maat bieden. Als de patiënt tevreden naar huis gaat, is mijn dag goed!”

Mw. S.L.C.P. Litjens-Duijkers

Preventieassistente

Nederlands | Engels

“Als preventieassistente streef ik naar een gezond en mooi gebit voor de patiënten. Door gerichte voorlichting, motivering en reiniging wil ik samen met de patiënt naar de hoogst haalbare mondgezondheid toe werken. Wanneer iemand heel blij is met een mooi gereinigd gebit, geeft mij dat veel voldoening.

Mw. N.M.H. Pouwels-Fleuren

Preventieassistente

Nederlands | Engels

Elke dag is anders. De variatie aan behandelingen, het contact met patiënten en een fijn team maakt mijn werk daarom leuk.

Mw. V.T.H. Swinkels

Mondhygiënist

Nederlands | Engels

“De behandelingen die ik uitvoer zijn afwisselend, omdat iedere patiënt anders is. Wat mijn werk uitdagend maakt is het motiveren van de patiënt tot het verbeteren van de mondgezondheid. Als de patiënt tevreden is, dan ben ik dat ook!”

Mw. L. Vosters

Geregistreerd Mondhygiënist - BIG: 19930334379

Nederlands | Engels

Door goed te luisteren en open te communiceren streef ik naar een vertrouwde en ontspannen sfeer waarbij wij samen zorgen  voor een optimale mondgezondheid.

Mw. S.H.M. Lommen

Preventieassistente en student mondzorgkunde

Nederlands

“Als assistente help ik graag mee aan de stoel en bij de balie. En met de kennis die ik momenteel op doe tijdens mijn studie mondzorgkunde zal ik ook steeds meer patiënten mogen behandelen. Gezelligheid en aanpakken, daar houd ik van!”

Mw. F.G. van Boekel

Preventieassistente

Nederlands

“Naast werkzaamheden aan de stoel en balie, behandel ik ook eigen patiënten voor preventie. Dit vind ik heel leuk om te doen en ik werk graag samen met mijn collega’s in dit gezellige team!” 

Mw. J. van Baardewijk

Preventieassistente

Nederlands

“Ik vind het fijn om de patiënten op allerlei manieren te kunnen helpen: assisteren aan de stoel bij de tandarts, bij behandelingen die ik zelf doe en bij vragen aan de balie. Hierdoor is het werk afwisselend en leuk!”

Mw. R. van Ravesteijn

Paro-preventieassistente

Nederlands

“Iedere mond is anders en dat maakt iedereen uniek. Door een advies op maat, gaan we samen voor een gezonde mond. Ik vind het daarbij erg belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Een leuk praatje hoort daarbij!” 

Mw. K.H.M. Voermans

Tandartsassistente in opleiding

Nederlands | Engels

“Ik vind het fijn om de patiënten op allerlei manieren te kunnen helpen: assisteren aan de stoel bij de tandarts, bij behandelingen die ik zelf doe en bij vragen aan de balie. Hierdoor is het werk afwisselend en leuk!”

Mw. M. Canga

Interieurverzorgster

Nederlands | Turks | Tsjetsjeens

“Succes begint met een schone zaak

Interesse gekregen?

 

Ons talentvolle team is op dit moment compleet.
Wil je ons over jezelf vertellen voor op wellicht een later moment? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar rhyvallen@tandtotaalvallen.nl t.a.v. Rosamee Vallen

Erkend SBB leerbedrijf

Tandartsenpraktijk Tand Totaal Vallen is een erkend SBB leerbedrijf. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in de Samenwerkingsorganisatie. Leren in de praktijk is erg belangrijk. Wij bieden onze stagiaires en studenten daarom de mogelijkheid zich binnen een professionele omgeving verder te ontwikkelen en werkervaring op te doen.